Rex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Baktığım zaman sadece bir domain ismi var ortada ve çokta jenerik değil ve tabi önemli olan dolu değil bomboş bir domain.
Şimdi dışarıdan baktığım zaman sadece domain adını almak etse etse 1-2 bın tl para eder şahsen bu alan adına 20 30 bin tl vereceğime gider bi alan adı reglerım dusunup 100 tlye kalan parayla yatırım yaparım.
Tabi domaine bir script kurarsın içini güzel yaparsın logosundan sosyal medya paylaşımlarına kadar özen gösterirsin ortaya birşey çıkarmış olursun o zaman alıcı çıkar der ki adam herşeyi yapmış ben alıp bunu geliştirip iyi yerlere getiririm der xx.xxx hatta belki XXX.XXX
rakama bile alır.
Ama yıllardır yukarıda ki dediğim gibi alan adını al hemen sat bundan birşey olmaz saçmalık olur şansa 2-3 domain satılabılır belkı guzel paralara ama her zaman projelendirip satmak en iyisidir bunu bilir bunu söylerim.

Başarılar dilerim şimdiden bence PROJELENDİR illa alıcısı olur o zaman hocam.
İlgin ve dileklerin için çok teşekkür ederim bunun altından tek başıma kalkmam imkansız web konusunda tecrübem yok bir kaç kişiyle konuşup projeyi anlattıgımda cok ucuk rakamlar soylediler web sitesi için sosyal medya noktasında kendim 5 yıldır olarak aktif sosyal medya yönetimi yapmaktayım ondan yana hiçbir derdim yok ama olay web sitesi işinde çözümlendiği için yaptırmaya kalktıgımda cok yüksek paralar daha bu gün birine anlattım istediğim sistemi xx.xxx hallederiz dedi projeyi duyan fiyatı cok yükseğe çekiyor iş oturdugu takirde aylık min 50.000 tl getireceğine canı gönülden inanıyorum türkiyede 3845 tane kayıtlı çekici firması var projemde cok mantıklı web kısmındaki diyorki yarın obur gün vurucak parayı ona göre fiyat veriyor diyorum nasıl boyle bir fiyat cıkarttın yarın obur gün tutucak diyor anlamadım gitti