yaziliman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, birkaç büyük sitenin ui tasarımı bana ait, boş zamanlarımda da çizim yapıp büyük firmalara gönderiyorum. Şu zamana kadar çoğunlukla adresimi isteyip işte kalem kupa bardak gibi teşekkür amaçlı şeyler gönderdiler. Geçen gün de Fibabank için bir mobil uygulama arayüzü ve Websitesi arayüzü çizdim, (övünmeyi sevmem ama bu konuda başarılı olduğumu düşünmekteyim.) ve twitter’dan ve mail ile kendilerine attım bana twitterdan dönüp numaramı istediler, bir hanımefendi direkt bankanın numarasından aradı ve genel müdürlüğe davet etti görüşmek için. Ben o an biraz heyecanlınca detay sormadım tabi gelirim dedim. Geri de arayamıyorum banka çağrı merkezi. Sadece ismini soyismini adres ve kat söyledi.

Bilen arkadaşlarla fikir-alışverişi yapmak istiyorum.
Böyle durumlarda direkt genel müdürlüğe çağırmaları normal mi? Şubeye falan gidilmiyor mu?

Çağırma sebepleri işe alalım falan mıdır yoksa banka böyle dışarıdan benim gibi çizim yapanlardan direkt çizimi satın alır mı? (Şuan başka firmada çalışıyorum çünkü tasarımcı olarak. Gitmek istemiyorum, maaşımın da iyi olduğunu ve bankanın iş teklif etse de o maaşı vermeyeceğini düşünüyorum.)

size sorum, banka çağırırsa daha az para verirse yine de referanstır diyip gitmeli miyim? Yoksa red mi etmeliyim? (Kendi kendime gelin güvey oldum belki de çağırmazlar )

Onun haricinde telefondaki hanımefendi çizdiğiniz tasarımla ilgili görüşmek ve tanışmak istiyoruz dedi. Detay vermedi bana.

ve satın almak isterlerse, nasıl bir fiyat çekmeliyim? Sayfa başı fiyat verecek değilim sanırım bankaya. Yani bana fiyat sorarlarsa çok düşük söyleyip ulan be keşke şunu deseydim demek yada yüksek söyleyip ah be keşke şöyle deseydim alırlardı demek istemiyorum. Önce sorduğunda “sizinle çalışmak bile benim için yeterli bir etken o sebeple aklınızdaki sayıyı öğrenmek istiyorum.” Diyeceğim ama vermez büyük ihtimalle fiyat bana.

Şuanda bankacılık uygulamasında olan tüm sayfalardan bahsediyorum.

Not: açıkçası banka bana bedava ver dese verecek durumdayım olay bi banka olunca
görme şansımız var mı?