PowerKing adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Park edecek yer yoksa mecbur kaldırıma park ederler. Kimse keyfine göre kaldırıma park etmiyor. Ya bir acelesi vardır ya da mecburi park ederler. Bu kadar da anlayışsız davranılmaz ki. Arabam yok ama durum bundan ibaret. Sen en iyisi bir liste yap, kaldırma arabasını park edenlerin cam sileceğine tak, araba sahipleri hayatlarını senin isteğine göre düzenlesinler. Tey allam ya. Böyle de boş konu açılmaz ki. Milleti şikayet etmek için yırtınan bir kitle var. Hep derim. Türk'ün Türk'e yaptığını, elin yabancısı yapmadı.
bla bla blas. Bom boş bir yorum. Park edecek yer yoksa park etmeyecek. İşi varsa müsait yere park edecek. Kaldırm yayalar için vardır. Engelli kardeşlerimiz, görme engelli kardeşlerimiz o araçlara çarpıyorlar. Benimde aracım var yeri geliyor 500 metre geri yürüyorum müsait bir yer bulduktan sonra bende senin bakış açınla müsait bir kaldırıma çıkar işimi hallederim sonuçta benimde acelem var ama ben salağım 500 metre öteye gidip müsait yer bulduktan sonra yürüyerek tekrar işime dönüyorum.