ben selçuk bayraktarın daha iyi yöneteceğini düşünüyorum.zeki adam faydalı adam. partisi umurumda değil. siyaseti sevmiyorum.hiç bir partiye ve liderede sempatik yok. ama göz göre göre başarıları ortada olan birine antipati beslemem. bu ülkeyi yönetenlerin esas mesleklerine bakarsanız geçmişte.kimler kimler yönetmiş. selçuk bayraktarın mesleği gayet açık ve net. başarılarıda ortada.
futbolcu türkücü yönetmesinde kim yönetirse o yönetsin.
zeka, başarı ve sonuçlar her şey değil. iç hesaplar da önemli.
mesela kendisinin böyle bir paylaşımı mevcut (doğru olduğunu düşünerek yazıyorum, gidip teyidini yapmadım pek çok yerde paylaşıldı zaten halihazırda)
Atatürk'ün yaptığı harf devrimi sonrası ülkedeki okur yazar oranı %90 ların üzerine çıktı ilerleyen yıllarla beraber. osmanlı döneminde halkın(tebanın) okur yazar oranı ise %3 etmiyor. haliyle burada gerçek bir aldatmaca var. eğer osmanlıca öğrenmek istiyorsa birisi, kimse elinden tutup hayır öğrenemezsin diye karşı koymuyor. merak eden, ilgilenen gider öğrenir zaten fakat bu tarz düşünce yapılarının hedefi direkt Atatürk'tür bana göre. haliyle, kendisinin yönetmesi, ülkenin yarınları açısından görüş ayrılıklarına bağlı çok çok ciddi sorunlar ortaya çıkartabilir.