Woocommerce ile yapılmış bir yemek sipariş sistemi satışı yapıyorum. Hem tek restoran hem de şubeli versiyonu var. Daha öncesinde de php versiyonu da vardı. Ama onu geliştiremedik. Fakat bu yeni yaptığım sistem de Wordpress'in tüm nimetlerinden faydalanabiliyorum. Yalnız bazı müşteriler illa php istiyor.
Satış yaptığım için demiyorum. Ama php scriptler esasen beni korkutuyor. Çünkü her istediğiniz değişikliği yaptıramıyorsunuz, ne kadar iyi bir yazılımcı da bulsanız başkasının kodladığı bir scripti düzenlemek istemiyorlar. Tema ve eklenti gibi seçenekleri yok. Scripti yazan kişi desteği kestiği anda tek başınıza kalıyorsunuz. En ufak bir değişiklik için bile astronomik ücret ödemek zorunda kalabiliyorsunuz.
Bunu tamamen merakımdan soruyorum. Acaba Wordpress ile yapılmış, çok da fazla bir emeği yok, o kadar para etmez diye mi düşünülüyor, yoksa paneli karmaşık geliyor kullanması yada müşteriye öğretmesi zor diye mi düşünülüyor veya başka bir problem mi var? Fikri olan varsa yazabilir.