Burada satış yapacaksanız maalesef fiyatlar böyle. Ben Türk milletinde ya bu mal çok iyiymiş diğeri 100 istiyor ama buna 500 verilir çünkü adam işini biliyor diyen görmedim. Basit bir örnek vereyim, baktım bir cihazın piyasa fiyatı 8-9 bin lira, birisi 12 ye satıyor ama yapılan masraf belki 10 binlik. Ben 12 bine o cihazı pazarlık bile etmeden alırım. Başkası almaz gider 8-9 binlik cihaz ile sorun yaşar üstüne 6-7 bin harcar uzun vadede ona koymaz, dediğim gibi vizyon yok.

Yok ben full stack dev olacağım, her işimi kendim çözerim kimseye bağımlı olmam derseniz zaten uçuk paralar kazanırsınız, sadece yeri burası değil. Büyük firmalara 20 ziyaret düzenleyip 1 tanesinden iş alırsanız, satın almacılar sonraki işe de sizi arar dışarıya bakmaz. Sonra diğer firmadaki arkadaşına da sizi önerir. Yok ben müşteriye böyle ulaşamam derseniz kendinizi r10 da 100 liraya script satarken bulursunuz.

Bir örnek daha vereyim size;
Burada konu tasarımı yapıyorlar 100-200 liraya. Bir arkadaşım yabancı forumda bunları 50-60 eurodan satıyor Hindistanlı, Pakistanlı adamlar bizden pahalıya çalışıyor şu an.