Arkadaşlar Merhaba.
Reseller Hosting'imde 3 adet boş yer var.
Hosting firması : fibersunucu.com
İşletim sistemi: Windows
Yönetim paneli: Plesk
Oldukça güvenilir ve sağlam bir alt yapısı olan firma. Bilenler zaten bilir fazla söze gerek yok
Boş yerleri satmak istememin sebebi hem uygun fiyata ihtiyacı olanların işini görmesi açısından hem de mevcut domainlerimle birlikte ek yükün dağıtılmasıdır.
Hosting fiyatları gün geçtikçe pahalı olmaya devam ediyor.
Daha dün farklı bir hosting firmasından 1 aylığına 1 web sitesi için hosting kiraladım ancak daha başlar başlamaz neyi nerden yöneteceğim konusunda karmaşık geldi. Ücretsiz SSL'i bile destek talebiyle oluşturuyorsunuz, gerisini siz düşünün. Plesk dahi yok.
Fibersunucu'dan uzun zamandır hizmet alıyorum kendi sistemime ait web sitelerimi de orada barındırıyorum.
Tekrar söylemekte fayda var güvenliğe önem veren arkadaşlar için tavsiye ediyorum.
Daha fazla bilgi almak için PM gönderebilirsiniz.

Düzeltme: Firmadan aldığım güncel bilgiye göre kullanmış olduğum hosting paketi 2 yıl önceki özellikleri barındırdığı için güncel paketten tamamen farklı işlem görüyor. Dolayısıyla ben son güncellememde Alan adı barındrma 5 adet sanırken 10 adet olduğunu öğrendim. Yani kısaca şuan 3 değil 7 adet alan adı yeri mevcut. 1 tanesini dün farklı bir firmaya ayırdım. Düşük özellikerde hosting barındırmak isteyen arkadaşlar için uygun fiyata barındırabilirler.