Mansur yavas ceketini koysun sonuc belli hayaller aleminde yasamayin 20 kusur senedir bu milletin palavralara karni doydu malesef bunda muhalefetin payida var ama mansur yavasi halkin cogunlugu istiyor mansur yavasin karsisinda kimsenin duramayacagi ortada 20 kusur senedir memleketin basina gelmedik kalmadi ... boş tencere insanlara herseyi anlatiyor birilerinin palavralari veya masallari degil hep ayni masallar hikayeler yalan dolan... hep secimden sonra sahlaniyor niye secimden sonra kardesim simdiye ne olmus her turlu imkanlari yokmu yapsinlar ellerini baglayanmi var ? Ac uyuyan insanlar memlekette coluguna cocuguna ayakkabi alamayan var peynirin kilosu kac para olmus ? Et almayali kac ay oldugunu hatirlamayan insanlar var memlekette halen masallar anlatiyorlar ... herkesi birbirine dusman ettiler benim bugun yurttasim bir suriyeli kadar degere sahip degil daha neyin masallarini anlatiyorlar .... akp nin vatandaslarin yararina olabilecek butun onerileri mhp ile red etmis birakin en basindan beri red verdikleri onerileri son 3 ayda red verdiklerini internette arastirinda halki ne kadar cok dusunduklerini gorun neyse ben abd de yasiyorum ekonomik olarak hic ama hicte zorda degiliz cok sukur ama insanlarin dusuruldugu dustugu duruma cok uzuluyorum gerisi hikaye.