Merhabalar. Tam 2 yıl bundan önce YouTube kanalı satın aldım. Bu kanal bir oyun kanalıydı. Satın aldığımın o yıldan bu yıla kadar bir kuruş bile kazanmadım. Bu işlerde acemiyim. Gerçekten para kazanmaya ihtiyacım var. Para kazanmak istiyorum. Gerçekten umudumu kaybediyorum.
Videolarınızın izlenmesi bu konuda öncelikli belirleyicidir. Trend oyunları seçerek, oyun ile alakalı video başlığı, oyun ile alakalı anahtar kelime gömülü açıklamalar ve oyunla ilgili video etiketlerini mutlaka kullanmalısın. Bu anlattıklarım, videolarınızın arama motorları tarafından bulunmasını sağlayacaktır. Fakat hala izlenmesi için yeterli değil. Çünkü PUBG Mobile oyunu arayan birinin karşısına 100'lerce video çıkacaktır. Bu oyunu arayan kişi, kapak görseli en güzel ve en çekici olanı seçecektir. Bu da izlenme getirir. Oyun videosuna giren kişi videoyu ne kadar izledi? Sonuna kadar mı, yoksa hemen çıktı mı? Bu da videolarınızın önerilenlerde gösterilmesini olumlu ya da olumsuz etkileyecektir. Videonuza giren kişi neden sıkılıp hemen kaçabilir? Ses kalitesi ve görüntü kalitesinin kötü olması ve video içerisinde ki konuşmalarınızın izleyicilerde oluşturduğu izlenimler, videoyu sonuna kadar izleyip izlememelerine karar vermelerini sağlayan ölçülerdir. Videolarınızı en kaliteli şekilde, çok uzun olmayacak şekilde yapmaya çalışın. En fazla 10 dakika gibi. Mutlaka belirli bir gün ve saat belirleyerek sadece o zaman aralıklarında video yükleyin. Bu da çok önemli. Youtube prensipli çalışan kanallara çok daha fazla itibar eder. Haftada en fazla 2 -3 videodan fazla yüklememeye çalışın ki, her yüklediğiniz videoya izlenme fırsatı vermiş olun. Kanalı satın almış olmanız, size bir geçmiş referans sağlıyor. Aslında kanalı geliştirmek sizin için daha kolay olacak. Yukarıda anlattıklarımı harfiyen eksiksiz olarak yapmaya çalışın. Bunun dışında kanalınıza hakkında bölümü ve bir fragman yapın. Fragmanları her zaman en son yüklediğiniz videolardan olsun. Kanalıma gelirseniz, işinize yarayacak pek çok içerikten faydalanabilirsiniz. Kolay gelsin.