siyez adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bülbül ile uçarsan çiçek bahçesine, karga ile uçarsan çöplüğe, biraz da durumu iyi olmayanlara bakayım ben de halime kanaat getireyim, Yoksa başlarız bizim niye 900 binimiz yok diye.Sağlığımız var, yaşımız var, akıl var fikir var deli değiliz çok şükür, boşver parayı. Geliyor gidiyor işte.
siyez adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Size katılmıyorum, param da yok, sigortam da. GSS hazine karşılıyor. Geçenlerde 20lik dişimi çektirdim 5 kuruş vermedim. Tipim de bir film oyuncusu gibi değil. E o zaman öleyim ben size göre ?
Hayatımdan gayet memnunum. Sizin koyduğunuz çıta başınızın üzerinde kalmış sanırım yukarıya bakmaktan alttakileri unutmuşsunuz.
Profilinizde Fransa yazıyor bilmiyorum.GSS İçinde para veriyoruz farkındaysanız her ay çalışsakta çalışmasakta alıyorlar benim paramı mecbur ailem veriyor.Kendinin hayat şartları iyidir senin için kolaydır bazı şeyler öyle değil bu işler.

Senin için hayat sadece yeme içmekten ibaret olabilir.Yemeğini yemek tvni izlemek sonra uyuyup kalkmaktan ibaret hayatın var ise senin için zaten para ve tipin önemi yoktur.