ayintap27 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sıkıntı yok ister tarikatçı olarak gör yazdığım yorumu mu ister farklı bir şey olarak. Benimde seninle özel bir derdim yok. Dediğim gibi ben insanlık sözlerini güzel bulduğum için paylaşmıştım. O zaman bu konuya inançsız birinin Hepimiz insanız sonuçta şeklinde yaptığı bir videosunu eklemiş olsaydım bu defa da bana sende ( bendensiz inançsızsız ) diyecektin sanırım. O yüzden senin ne düşündüğün de benim umrumda değil..
tarikatçılıkla inançsızlığı bir tutuyorsan bu senin dar görüşün. tarikatçılar gözümde şeytanın(daha net anlaşılması için dini tabirler kullanıyorum) ta kendisidir. o yüzden tarikatçı bırak dünyanın en güzel sözlerini, kendisini sunduğu şeklinin tam tersi biçimde " allah yok " dese, varlığını düşünmeye başlarım diyorum. haliyle hiçbir tarikatçının hiçbir kelamı beni etkilemez. ne iyisi, ne kötüsü. umrumda değiller. eğer bu tarikatçıları önüme getirenler varsa, onlara da tarikatçı derim.

ha sen şunu söylüyorsan o ayrı. benim için de inançsızlar aynı kefede. ben de inançsızlar için aynı şekilde düşünüyorum '

bu mantıktaysan bu da senin şahsi görüşün derim kızmam(dar bir görüş olduğunu aklımda tutmayı sürdürerek). fakat benim tarikatçıların tümüne cephe almamın çok ciddi sebepleri mevcut. o yüzden eğer tarikatçı değilsen sana önerim, tarikatçılara dair hiçbir şeyi hiçbir yerde yayma. onlar insanları süslü sözler, eylemlerle etrafına toplar sonra ajandalarını çıkarır kendi sistemlerini geliştirirler.

güzel sözler duymak için tarikatçılara ihtiyacınız yok. onların aklıyla iş yürütmeyin, sözleriyle kendinizi dile getirmeyin.