Daniel1336 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
50 Sitemden tanıtım hizmeti verdiğimde Google bunu 50 referans olarak görüyor ve müşterinin sitesinde ona göre bir kıpırdanma oluyor. Ama 50 siteden footer backlink verdiğimde 50.000 referans gibi sayıyor site de oturmuş bir siteyse, yeni site değilse eğer işte o zaman aradığı kanı bulmuş gibi level atlıyor. Ben 1 yıldan fazla oluyor tanıtım satışını durdurdum. Müşteriye de faydası olsada footer backlink kadar olmuyor kesinlikle; kendi sitelerime de zarar veriyordu sürekli link çıkışı olması. Günde 5-10 tanıtım satan siteden aldığınız footer backlink ile hiç tanıtım satmayandan aldığınız da bir değil. Her siteye referans olanı da google bir yerden sonra itibarsız görüyor çünkü. Şimdi kimisi diyor ki ekşi sözlük, hürriyet vs tanıtım işe yaramaz mı diyorsun? Hayır tabiki yarar ama bu sitelerden footer backlink aldığınızı düşünün bir ! İşte bunu diyorum bana göre hangisinin etkili olduğu bariz. Şahsi tecrübelerimdir, karşı görüşlere ve tecrübelere de saygım var.
Hocam kesinlikle kaliteli sitelerden asla footer cıkmam ve kendi sitelerime zarar vermek istemem. Şayet bu işten para kazanıyorsam ve link satmak için site alıyorsam bunu yaparım. Footer link olayı biraz daha farklı sanırım farklı görüşlerdeyiz.