Hocam ben NetGalaksi kullanıyordum son zamlardan sonra 75TL paketi 109TL yaptılar.
Geçen hafta netspeed ile görüştüm sabit fiyat garantisi veriyor musunuz bugün size geçsem bu fiyattan ne kadar faydalanırım dedim? Fiyat garantisi veremiyoruz yarın zam gelirse fiyatları güncellemek zorundayız dediler. Yıl da bir defa fiyat artışı yapıyoruz bu senenin artışı henüz yapılmadı dediler.
Türkiye'deki firmalar %90 TTNET altyapısını kullandıkları için firmanın çok da bir önemi yok.
Altyapınız iyi ise bölge de zaten TT'nin size verdiği hızı alacasınız.
Ben COMNET firmasına geçtim. Davet kodu kullandığım için +1ay da ücretsiz hizmet süresi verdiler.
İşlemler Online olarak gerçekleşti. Belgeleri Online İşlemlerden yüklüyorsunuz 24 saat içinde geçiş tamamlanıyor.
TTNET altyapısı ve fiber kullanıyorsanız modemi iade etmeniz felan gerekmiyor geçiş işlemi kesintisiz gerçekleşiyor.
Yılda 2 defa hizmet durdurması yapabiliyorsunuz (tatil, seyahat, taşınma vs.) boşuna fatura ödemiyorsunuz.
Taahhüt olmadığı için memnun kalmazsanız ister hizmet sonlandır ister başka firmaya taşı sorun yok.
Zamlardan etkilenmemek için 3-6-9-12 aylık ödeme yapıp sabit fiyat garantisinden faydalanabilirsin.
Paketim 69 TL olan; 35 mbps Download - 6 mbps Upload Fiber Paketi Özellikle Yoğun Olan Akşam Saatini ve Kablosuz Bağlantıyı Seçtim Hız Testi İçin. Evin içinde modeme en uzak oda da kapı kapalı şekilde yaptım testi. Kablolu bağlantı da taahhüt edilen hızları belki de üstünü çok rahat alabiliyorsunuz. https://comnet.speedtestcustom.com/r...5-31c414a803a4
Düşünürseniz Aşağıdaki Davet Kodunu Kullanarak +1 Ay Ücretsiz Kullanabilirsiniz.
Davet Kodunu ödeme ekranında Kampanya Kodu bölümüne girdiğinizde +30 gün ücretsiz kullanım hakkınız hizmetiniz aktifleştiğinde hesabınıza eklenir.
CMT674VDW