rafet55 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kardeşim bu tarz hadise yaşaman çok tatsız bir durum olmuş. Evlilik için görüştüğüm bir bayan vardı. Telefonda görüştük sonra derine dalınca sohbet babında, bayanın yakında eski sevgilisi ayrıldığını itiraf etti. Bende tecrübeliyim ha öylemi dedim, akşam aileme bu bayan olmaz dedim. Sonra onu aramamaya arayınca mesafe koymaya başladım. Tabi bu durum karşısında bayan arkadaşım bana sorular sorup duruyordu. Bu ilgisizliğin nedeni ne dedi. Sonra onunla oturup konuştum. Dedim ki evlilik yoluna hazır mısın. Yanı acaban var mı? Sonra bu yola girince aklını çekecek bir durum varsa bu gün bitirelim. Sonra ben sen üzülme. Şimdi kadınlar hanımlar ilkleri unutamaz tamam darbede yese ilk kocasını unutamaz ilk sevgilisini. Bayan arkadaşıma dedimki bak sen daha yeni ayrılmışsın belki onu seviyor ama nefret ediyorsun. Ileride buzlar eriyince ne olacak. Benim yerime onu düşüneceksin. Ben acabasi olan biriyle hayat kuramam. Mutlu olamayız dedim oda hak verdi orada herşey bitti.

Tv görüyoruz adamın eşi yufkaciya kaçmış. Eğer sen evveliyatı olan bir bayanla ilişki kurarsan evveliyatını unutamaz yarıyolda birakilirsin. Bu ileride senin pisikolojik ve maddi yıkımın demektir. Kafanda acabaların olmasın.
ne yapmamı önerirsin hocam