OttomanTurks adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam öyle güzel mantıkla konuşuyorsunuz tebrik ederim. Umarım diğer üyelerde sizin gibi konuşur. Aynı zamanda Trendyol Elite üyesiyim burada çoğu insanın hayatında yediği içtiği kadar sipariş vermişliğim vardır. Eğer bir sorun çıksaydı bu güne kadar satıcılar şikayet eder hesabımı kapattırırdı bu kadar baltalanacak ne durum olabilirdi? Aynı zamanda satış paketinin içine böyle şeyler koymaları tamamen suç unsuru bile olabilir. A4 kağıdından kendi istediğin bir yazıyı alıp rasgele ürünün yanında koyamazsın. Suç teşkil ettiğini bile düşünüyorum. Veri ihlali konusu hiç aklıma bile gelmemişti benim için tüketici haklarına gitmemin yolu açıldı şuan. Böyle insanlara ve firmalara geçit vermeyeceksin para kolay kazanılmıyor burada hakaret eden insanları anlamıyorum ama 1 lirası gitsin bak sana neler yapıyor. Adamın bir paketi geri gönderme yazmadığı kalmamış. İstemiyorsan gönderimi iptal et. Zarara giriyorsan 30 - 40 lira fazla yaz etiketi öyle gönder. Bunu yapan bir firmanında şahsi bir firma olmaması hayretler içinde bırakıyor beni. Resmen boyner mağazasında çalışan birinin pakete kafasından istediği mesajı yazması misali.. ne diyeceğimi bilemedim.
Bana göre sen haklısın
Sonuçta satıcı riskleri bilip satış yapmalı
Ayrıca senin iade geçmişini bilmeleri yine bence ihlaldir bunlar yarına demek istese senin ne aldıklarını da Alibaba dan alacaklar ki bu hiç doğru değil
İade ettiklerinde kesinti yapıp ödeme yaptı iseler hakkını ara yada iade almıyorlarsa da ara her türlü
Sana o yolladıkları kağıt acaba bilgileri görmeyip de kendileri öyle varsayım yapıp mı yaptılar bilmiyorum ama işin aslını Trendyol dan da öğren benim iade geçmişlerim paylaşıyor mu diye sor