saçma bir benzetme, türkiye şartlarında 2 sene aralıksız para biriktirmek imkansız ve bunu 2 sene önce söyleseydin o zaman da zor derdim ve euro kur farkı ile bu zaman ile o dönem apayrı fark olurdu yine. bu 2 sene sen 8-15 sene yap derim 10k biriktirme için.
Hocam bunu siz 10 bin için söylüyorsunuz ben size şöyle anlatıyım benim bir tanıdık Amsterdama gitti , sadece sıradan bir işte çalışıyor bizim şuan cafede işe girip komilik yapmamız gibi çok basit sıradan bir işe girdi hiçbir ayrıcalığı üstünlüğü yok sıradan bir çalışan 1 yıl içersinde kendisine araba aldı (orta düzey spor araba) , kaldığı ev kiralık ev evine tüm herşeyi dizdi full LCD ekran televizyon telefonu zaten en üst model çok rahat bir hayat sürüyor şuan , birikimi de mevcut her gün dışarı çıkıp vakit geçiriyor . Hiçbir sıkıntısı yok (Aile özlemi
hariç) rahat rahat yaşıyor her istediğini alıp istediği yere gidiyor, biz burada en kral işe girelim görmediğimiz muamele kalmaz (Girdiğim yerde kötü davranışlara maruz kaldım) aldığımız parayla bırak ev kirası + faturalar + araba + gezip tozmayı+ ev dizmeyi hiçbir şey yapmayız ve sizin yazdığınız yorum 10 bin biriktirmek sadece , siz düşünün gelecekte bizi nasıl bir hayat bekliyor 1 ömürümüz çöp olucak
bundan bahsediyorum. Sizin belki yaşınız büyük belli bir mevkide iş sahibi oldunuz gençliğinizde ekonominin iyi olduğu dönemle harika hayat sürdünüz , aileniz destekçi oldu bir şeyler başardınız. Ama artık hiçbir şey eskisi gibi kolay değil herkesi kendinizle bir tutmayın lütfen 🙏🏼