orhansengun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam teşekkür ediyorum şu an nazik cevabınız için ama ben de yapılan işi anlatmak durumundayım. Hayatımda bir kez dahi instafly kullanmadım zira yazılım zaten organik kelimesinin doğasına aykırı. Her şey tek tek elle yapılıyor. Etkileşil alabilecek konseptler belirleniyor vs vs. Birçok ciddi referansa ne bileyim fenomene şahsi danışmanlık hizmeti verdim. Mavi tikli onlarca hesapta yöneticilik yaptık. Emek verilen işlerin kopyalanmasını da istemeyiz haliyle. İnsanların hepsi bu konulara hakim değil. Emeğin anlatılması işi değerli kılar. 2k hesap daima sadece 2 k hesap değildir. Bot olan vardır, etkileşimi düşük organik hesap vardır bir de konuştuğumuz hesap gibi 2 k dan on binlerce etkileşim alan hesaplar vardır. Hepsini aynı kefeye koyamazsınız Değerli yapan da bu zaten. 400 lira civarı 3-4 tane teklif geldi. Bu insanlar da işten anlıyor. Her 2k hesaba bunu ödemezsiniz hatta çoğuna vermezsiniz değil mi?
ben hesabı kötülememiştim aslında, hesabın değeri bellidir derken de bunu kastetmedim. hesabın değeri bellidir fakat sen bunu 1000 ₺'lik reklamla yapmış olabilirsin fakat ben senin ödediğin 1000 ₺'lik reklam ücretini 2k hesaba ödemek zorunda mıyım? öyle düşün hocam

yani keşfet istatistiği, konu etiketi istatistiği hesapta bellidir ve ona göre fiyat verilir. 2,000 takipçili hesabı organik şekilde 400 ₺'lik reklam ile kasamaz mıyız? bence yapabiliriz. buna göre beklentiniz olsun bence.

mesela bir önceki mesajda da artniyetli olduğumu düşünmüşsünüz, forumdaki herkesin sizin gibi herkes için öyle düşündüğünü düşünsenize? bu konu da o hesabın reklamı için açılmış diye mi düşünmeliyiz? yoksa gerçekten samimi şekilde yardımcı mı olmaya çalışmalıyız?