Merhaba arkadaşlar son 10 senemi anlatmak istiyorum biraz uzun olcak ve türkcem Hiç iyi degil kusura bakmayın yaza bildigim kadar yazacagım. forumda eski hayatımı bilen real hayatımı bilen Çok kişi var. Belki inanmayanlarda olabilir. Birazda Dinle alakalı diye bilirim 4 4 lük müslüman olmasamda. Yapılan seyleri sizlere anlatacagım başımdan geçen olaylar.

2 kere yaşım 14 bir kadın geldi çıkagım o yıllarda kadının kucagında Kücük bir bebe vardı yardıma ihtiyacı oldugunu söyledi. çebimde bozuk parada yok 5 tl yani eskinin 5 bin tl si kadına verdim allah büyüktür dedim kadın gitti dükkana hurdacı geldi torna tezgahlarının talaş hurdaları vardı. 8 aydır satılmıyordu. sattım 150 bin liraya. bu olay 2 kere oldu 2 kere yardım ettim. 2 sindede bana göre mükafat olarak geri döndü. bu olaylar çocukken başıma geldi.

bundan 10 sene önce biladerim yüzüne iflas ettik biladerim kumarcı evine bakmayan hayırsız bir kardeş. adam yüzünden battık. ramazan çadırlarında eşim 2 çocugum yemekler yedik. bir gün babamın evinin önünden çocukalrımla çadıra gidiyoruz kış günü ayagımda tellik var ayakkabı yok. düşünün yani durumumu. Biladerim karısına diyorki. açlar gidiyor? düşünün sen kardeşin yüzünden batıyorsun çoluk çocuk aç kalıyorsun adam senle alay ediyor. Neyse sene bundan 11 12 sene önce benim konum vardır belki silinmediyse. ben adsenseden para kazanıyordum aylık 200 300 dolar evimin geçinmesine yetiyordu. adsenseden banladım dünyam başıma yıkıldı sitelerimisatışa çıkarttım bırakacağım artık sanalı. birisi mesaj attı.satma sitelerini ben reklam alacağım sene 12 sene once her ay 2 bin tl Çok büyük para ben 200 300 dolar kazanıyorum o paranın 4 5 katı içimden dedimki hadi ordan kafa buluyor. adam odemeyi geçti her ay günü gelemden ödemesini yapıyor. bu kazaçlar aylık 12 bine çıkdıgı aylar oldu. kendime geldim borçlarım vardı evimi yeniden düzdüm ws. Benim oglan tuturdu yaşı 14 falan baba ilel şu sektore girelim. oyun sektörü. öyle bir para kazanıyouz. yemin ederim 5 atm den para cekiyoruz. 1 hafta boyunca limit cekme 2 bin tl 1 haftada anca bitiyor çekme işlemi. Tabi atladıgım bir yer var. bu kazançlardan önce oğlum dediki baba ben dedi yıllarca okula yıtık ayakkabı elbiselerle gittim. okula yardım edelim dedi gitti okula ögrencilere yardım ettik. ne oldu biliyormusunuz bu gunun parası ile 2 ay ayda 2 t para kazanmışım gittim o parayla müsdakil bir ev aldım 140 metre altındada dükkanı var. 2 ayda kazandım bu parayı yardım ettikden sonra. ve sonra aşdım aşdım gittim fazla uzatmıycam Biladerime geçiyoruz biladerime neler oldu.

Bana aç diyordu. kücük kardeşime bankalara borcu var bu bebenin hayır cıkmaz bundan diye alay ediyordu. ne oldu? allah buna bir gecede kumarda para verdi neden verdi... gitti bu parayla dükkan acdı dükkan açınca esnaf oldu. o dükkanı 2 ayda kumarda yedi. kücük biladerimle alay ediyorduya. bankaya düştü bankalara boçlandı. her yer kitlendi. bana aç diyorduya çoluk çocuk aç bizimle düşman oldu kendi diliyle. ne Allah var ne kitab var. yaşlı insanalrı dolandırmış. insanalr geliyolar. benim kefen paramı aldı ws ws. Şunu diyecegim. Allah sevdigi kuluna insanlara yardım etsin diye para verir. sevmedigi kulunada böyle yapar.
Başınızı Şişirdim yazılarımdan dolayı kusura bakmayın. iyi ramazanlar.