Siz e book satıyorsunuz, hesap satıyorsunuz. Niyetiniz gerçekten hesap almak değildi kendi reklamınızı yapıyorsunuz çünkü sürekli konularımda. Hatta size benim konularıma bir daha yazmayın da demiştim. Ama siz ısrarla şu an da yazıyorsunuz mesela

Samimiyetten bahsediyoruz şu an. Konuda bir sıkıntı yok ve insanlar konuya yorum yapmış zaten pmden mesaj istemis. Tradelerimden de belli olacağı üzere bundan yana sorun da yaşamıyorum. Hesap satışı ile keşfet eğitimi, danışmanlık ayrı şeylerdir. Şu an bunu konuşmuyoruz zaten.
hocam vallahi hatırlamıyorum bu konuma mesaj yazma olayını fakat ticaret puanlarıma ve mesajlarıma bakarsanız instagram hesap alış satış kategorisinde baya aktifim ve sürekli hesap alan biriyim.
e-book'umun içeriği de "hesap al-sat" mesela hocam, güzel işler yapabilirmişiz, sizce satışını yaptığım konunun reklama ihtiyacı var mı? onu geçtim e-book'umu kopyalayıp satan 3-4 kişi daha var şuan ama onlara istinaden 1 konu bile açmadım ben daha

çok da umursamamak lazım, sizin iyiliğiniz için yazıyorum sadece bunu, geçmişte ne problem yaşadık bilmiyorum ve hatırlamıyorum, kinli biri değilimdir.
belirttiğim şekilde açılan konulardaki hesaplar geçmişte de satılmamıştır ve sürekli pm isteyenlerle dolmuştur, ben de hesap satış konularımda hep bunu yaşıyordum ve düzelttim.
konularımı inceleyebilirsin hocam