Ne alaka şimdi ben sana saygı duymuyorum mu dedim neye inanırsan ınanabılırsın saygı duyarım senın tercıhın senın kararın ben sana musluman ol ol dıye dırettım sanki sadece zamanında müslümandın demek ki inançsızım suan dedınya hani o yüzden bende dedim Allah affedendir inancın azda olsa kaldıysa yitirme. Sonda yazdığım ise "İnneddine İndallahil İslam. " Allah katında din islamdır. demek yani inancım bu sadece önerebilirim seni zorlayamam kimse zorlayamaz.
Yoksa ben sana aksi ters yada propagandalık birsey soylemedım dostum. Aklı başında olanda zaten yazdığımı anlar kimsenin dinden soğuduğu yok yorumumu görüp.
Neyse sağlıcakla kal haklısın diyim ben sana ne diyim başka zaten.
Bunu şöyle düşünün hocam. Bir Galatasaraylının yanında "En büyük takım Fenerbahçedir!" diyorsunuz. "Allah katında din islamdır" derseniz mesela bir hristiyanın yanında o Galatasaraylı'nın Fenerliye vereceği tepkiyi alırsınız. Ateistin yanında böyle bir cevap verirseniz zaten pek umursamaz. "Ben sadece dinimi söylüyorum" yorumunuz yanlış. "Elhamdülillah müslümanım" demek ile "Tek gerçek din islamiyettir" demek arasında dağlaaar kadar fark var. O zaman diğer dünyadaki geriye kalan müslüman olmayan 6 milyar insanın inançlarına da saygısızlık yapmış oluyorsunuz.