Risque adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sen hukuk okuyordun bir de değil mi? Kendi okuduğun bölüme, ifa etmeye aday olduğun mesleğine inanmıyorsun daha. Ne diyeyim.

Savcılığa şikayette bulunun, kuzeniniz elindeki bütün delilleri sunsun. Gerçekten KYOK (takipsizlik kararı) çıksa bile kişinin korkmasına, -18 ise ya da ailesiyle beraber yaşıyorsa tebligatın evine gelmesi nedeniyle ailesinin haberdar olmasına yol açacaktır ve en kötü ihtimalle paranızı kurtaramasanız bile kişinin korkmasını, bundan sonra bu işlere cesaret ederken tedirgin olmasını sağlamış olursunuz.
Neden o kadar insan dışarıda bunu sorguladinız mi hic bence pek sorgulamadiniz ayrıca benim olucagim meslek bu sizi ilgilendirdigini pek düşünmüyorum çok olay yaşadığım için artık böyle düşünüyorum düşünce stilim de gerçek olaylara dayanıyor ve bu düşünce stilini sorgulamak pek size düşmüyor bunu sorgulayacak insanlar daha bilgili donanımlı ve aynı meslekte olan insanlar olabilir konudan çıkacak sonucu birlikte takip etmek dileği ile bende takipteyim iyi gunler diliyorum