Fazlasıyla emek vererek 15 günde keşfete düştü başlığıyla tanıttığım bir hesabım vardı. Bu tarz denemeler yaptığım için de hesapları sonrasında satılığa çıkarıyorum. Yani ana işimin devamlılığı daha önemli olduğu için “hesabı kasayım da aman 10.000 20.000 etsin diye bir niyetim yok.” Şu an alan arkadaşlardan da çok şükür hiç olumsuz yazan olmadı. Derken şu an elimde bulunan bu hesabı satılığa çıkardım, pmden ve konudan bayağı mesaj geldi. Cevap veriyorum insanlara, konuda tüm detaylar yazıyor ancak girip hesaba bakıp sonrasında yazmıyorlar tahmin edileceği üzere. Birkaç kişi 300-400₺ teklif verdi kabul etmedim ama geriye kalan en az 5-6 kişi sadece baktı. Benimle samimi konusan olsa inanın 300-400 ü de aramayacağım, maksat insan tanımak değil mi?!
Arkadaşlar bakın ramazan ayındayız. Siz işle ilgili arayışta olabilirsiniz veya merak edip bir başkasının emeğini kopyalamak, benzerini yapmak niyetinde de olabilirsiniz. Ama bence hakka girmeyin. Hırs uğruna kazanmak istenen paraların hiçbiri bizimle birlikte gelmeyecek. Gerçekten iş yapmak isteyen arkadaşlara 50 liraya hesap verdiğim de oldu, hediye ettiğim de oldu. Danışmanlık yaparak para kazanıyoruz forumda yeri geliyor, ücretsiz saatlerce konuştuğum arkadaşlar da var. İyi niyet suistimali kimseye bir şey kazandırmaz. Lütfen bunu yapmaksızın bir şeye alıcıysanız dürüst davranın. Hayırlı forumlar.