onuraysu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam hukuk okuyorsan bu işi en iyi senin bilmen lazım geleceğin savcısı sizler oluyorsunuz onun için iş yapmıyor denmesi kanıma dokunuyor gözümle görüyorum 750 liranın peşine düşen savcı biliyorum

eğer çıkmadı ise itiraz edebiliyorsun şüpheli muhakkak oluyor ortada iban var sonucta
İban kullanılıyor ise yani para karşılığı kiralandıysa hesaptan hesaba izi sürülmesini isteyebilirsin

Sonra para çekildi ise kamera görüntülerini isteyebilirsin Buda yetmedi ise adli bilirkişi ile hesaptan parayı çeken kişi ile iban sahibi aynı kişi mi İnceleme isteyebilirsin Buda yetmedi kimlik tespiti var evet uğraş verici bir iş ama işin üstüne koşarsan çözülüyor pes etmemek lazım
Dediğiniz şekilde 10 bin TL için minimum 1 yıl maksimum 5 yıl uğraşmak lazım o zamana kadar adamın Türkiye sınırlarında kalicagi da mechul ki baslangicta savcının ciddi manada kapsamlı soruşturma açacağı da iş yapanlar da var tecrübeli olup bu konuda hepsi iş yapıyor savcilarin buna bir şey dediğim yok geniş kapsamlı kanıt lazım neden atti dekontta borç iadesi yazarsan adama geçtiyse veya farklı ödeme vs gosterdiysen bunun iadesini alamazsın bireysel borç ödeme konut kirası vs olsun normal şekilde borç değilse ticaret ismi varsa bu şekilde sanal bir olay da değilse el atma olanağı yüksek fakat dediğim gibi nasıl insandan insana sözel ve sayısal zeka fark ediyorsa hakimden savcıya da sonuçlar değişiyor hukuk maddelerinde genelde bazılarında 2 madde yer alıyor bazısı kapsamlı bazısı kapsamsız mesela bir kanun tescillenmiş dolan*irici içinse diğeri sicili temiz daha önce sabıkası olmayan birisi icin ki hapis vs hiç sanmıyorum böyle bir şeyi 5 yıl altı hapiste genelde para cezasına dönüyor zaten muhtemelen para odetilir ama denk gelmek lazım tecrübeli hakim savcıya iz sürmek lazım kısaca