Selamlar, şöyle bir şey yapmak istiyorum link kısaltma scipti'de elimde var.

Download sitesi kuracağım, indirme linkini gizlemek için, subdomain'e link kısaltma servisi kuracağım ve programın orjinal sunucusundan indirme linkini bu subdomain'e kuracağım servis ile kısaltacağım. Şimdi sorum şu;

download.siteadı.com şeklinde subdomaine kuracağım Link Kısaltma servisini. Dışarıdan herhangi birisi, download.siteadı.com a girdiğinde, Link Kısaltma servisini görmemesini, kullanamamasını istiyorum. (Yalnızca bu servisi ben kullanmak istiyorum).

Kısaltmış olduğum linklere, herhangi bir zarar gelmeden dışardan herhangi kişilerin bu servisi kullanmaması için download.siteadı.com 'a ne yapabilirim?

download.sıteadı.com'u 301 ile, bir sayfayamı yönlendirmem lazım? 301 ile download.sıteadı.com'u yönlendirirsem, kısaltmış olduğum linklere herhangi bir zararı olurmu mesela o linklerde otomatik yönlendirdiğim sayfaya gidermi?

Benim istediğim nokta kısaltmış olduğum linkleri sitede kullanabilsinler, programı indirebilmek için ama download.sıteadı.com link kısaltma servisini kimse kullanamasın.