DartkGandalf adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ama hocam ben


720mm to inches
all american watch online movie123
rick and morty season 5 episode 9 torrent
dynamics nav the total available quantity has already been applied "test sorusunda geçen kelimeler oluyor böyleleri genelde"
e pixelbook 12in
shang chi x reader


Bunlardan nasıl bilgi verici 500+ kelimelik makale yazabilirim tanrı aşkına? Baksanıza kelimelere. Hepsi navigational kelimeler. Hiçbiri bilgi almak için aratılmamış. Hep böyle kelimeler çıkıyor karşıma. Bir de tonlarca ****** şeyler. Cameltoe mu dersin, ben10 rule 34 falan mı dersin. Ne yazık ki bunların hepsi saçma sapan. Türkler yemin ederim Google'ı daha iyi kullanıyor. Türkçe makale yazarken hiç zorlanmıyorum. Ama bu gavurlar, sanki klavyenin üzerine oturup arama yapıyorlar gibi kelimeler çıkıyor. :d Bu arada sitem haber sitesi fakat blog sayfalarım da var. Trendlerden nasıl ilerleyebilirim, nasıl bir yöntem izleyebilirim sizce?
En çok hit aldığın haber kategorisine ağırlık vererek, trendlerde kategori veya konu bazlı sorgulamalar yapabilirsin. Son 24 saatlik trendlerde en çok reaksiyon alan keywordler işine yarayacaktır.
Keyword analizine gelecek olursam ;
Konu da bahsettiğin keywordler yanlış sorgulanmış keywordler. Önceki yorumum da bahsettiğim şey normal bir keyword sorgusunda çıkan anlamsız kelimeleri toparlamaktı. Keyword analiz kısmı gerçekten başlı başına bir uzmanlık alanıdır. Burada bir kaç satırla anlatmam maalesef mümkün değil.