AntalyaAds adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yanıtlarınız evrim evrim yaptı diyorsunuz başka bir şey yok ki ?Tek sorum inançsız birine değil.İlk yazdığım mesaja bakın.Genel sorular sordum yani hem inançlı hem inançsız birine.2 soru var .İnançsızsanız ilk soru size inançlı birine sordugum soruya kimse yazmadı henüz.Siz cevap verdiniz bende fiziki somut bir kanıt istedim bunda kızacak köpürecek bir şey yok.Seviyeli bir şey yazdım polemik oluşturmanıza gerek yok ki.Sadece fiziki yani somut tatmin edecek bir cevap istedim ama yazılan sadece evrim yaptı =) Yani evrim yaptı diyerek birini ikna etmenizi beklemek saçma değil mi ?Somut bir şey yazarsanız yani ispatlı şekilde o zaman daha uygun olur onu demek istedim.Ayrıca benim doğrularım bende kalsın.Konu açmışsınız sorular istediniz sordum bu kadar basit.Az sakin olun =).
bir noktada " köpürdünüz " diğer noktada " az sakin olun " demişsiniz. gayet sakinim oysa, kahvemi içiyorum.

benim yanıtlarım sizi tatmin etmediği için üzgünüm diyelim. umarım doğruları siz bulursunuz. iyi günler dilerim.

bobbege adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkesin inancı kendine bunu sorgulamak yerine toplum olarak dinimizin temelini oluşturan ahlaklı ve saygılı insanlar olmayı öğrenebilirsek yeter.
inanç sorgulayan yok, yanlış konudasınız. soru sormak isteyen varsa, buyursun dedim o kadar.