Graphics adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
şimdi şöyle bir durum var akp öncesi zaten bir ekonomik ve siyasi bir kriz vardı uzun yıllar sonra ilk defa bir parti tek başına iktidar oldu koalisyonlar hep bataklık burada akp yi övmek için söylemiyorum ondan öncesi de sağ sol kavgası vardı ve en son başörtüsü yasakları islami yaklaşımı olan bir partiye oy kazandırdı daha öncede rahmetli Erbakan hocaya da çok zulmler yapıldı irtica gelecek İran olacaz diye darbe yapıldı sonrası 2001 sonrası için konuşalım 2010 2016 arası olaylar gezi parkı olayları tır operasyonları ayyakkabı kutuları darbe girişimi sonra suriye operasyonu 2018 rahip krizi hükümetin en çok eleştirdiğim yönü yap işlet ile yaptığı yatırımlar ve bazı kurumların özelleştirilmesi şuan ki ekonomik krizin en büyük etkenleri üretim odaklı yatırımlar yok çiftçilik bitti nerdeyse ülkemizde 4 mevsim birden görüyoruz fakat birçok şey dışardan geliyor buraya kadar partisini konuştuk bundan sonrası muhalefet partiler hiç bir projeye destek vermeyen proje üretmeyen terör örgütleriyle kol kola gezen ve iktidarı devirecek bir başarı ortaya koyamadı bundan sonrada koyamazlar hedefleri ne iktidar olup eski sisteme dönmek başka birşey yok bundan sonrası nasıl olur yaşayıp görcez biz burada ne kadar konuşsakda hiç birşeyi değiştiremeyiz

Not yazım hataları ve Türkçe için kusura bakmayın
Hocam vallahi bravo, ülkenin son 20 yılını çok güzel özetlemişsiniz.
Yazdıklarınıza harfiyen katılıyorum.