Merhabalar,
Ramazan vesilesiyle yardıma ihtiyacı bulunan veya öğrenci arkadaşlarımıza yardımda bulunuyorum.
2 kişiye toplam 200₺ yardımda bulunacağım.
Lütfen sadece ihtiyacı olanlar yoruma katılıyorum yazsın. Çekiliiş yapmayacağım. Kendim rastgele seçip gönderim sağlayacağım.
Aynı zamanda bir yardım zinciri oluşturmak istiyorum.
Forumda yakın bulduğunuz veya yardım yapmak isteyen kişileri etiketleyip yardımda bulunması için davet edebilirsiniz. Yardımda bulunmak isteyenlerin yorumlarını konuya sabitleyeceğim. Bu şekilde çok daha fazla kişiye yardımda bulunabiliriz. Ramazan ayında az da olsa bir nebze elimizden geldiği kadar yardımcı olalım.

İlk olarak ben başlıyorum,
@XalosS; zincire davetlisin
@Peder; hocam sağolsun, destek oldu. Çok teşekkürler.
Merhabalar , güzel akım

alah hayrınızı kabul etsin bende 2 kişiye toplamda 200₺ yardımda bulnmak isterim .
@MFK; hocam zincire davetlisin
Merhabalar hocam gerçekten güzel düşünce bide ramazan ayına denk gelmesi bende 2 kişiye toplamda 200₺ yardımda bulunucağım . @BilalBayar; hocam davetlisin
Bana 1 adet gmail lazım hocam 75 TL öderim.
İban gönderir misin ?
Arkadaşlar size de bir görev veriyorum karşılığında 30 TL veriyorum.
www.uluorta.com a girip bakın bu konuya 20 / 25 kelimelik site ile ilgili yorumunuzu yapın.
Sonra iban bilginizi gönderin lütfen.
@Peder; hocam size de teşekkür ediyorum.
Bende 2 arkadaşa 50 TL göndereyim bari tuzumuz olsun.
(yardım olarak degılde daha guzel olsun
https://instagram.com/oteltavsiyesicom
gönderileri beğenip yorum yapan 2 arkadaşa yollayayım)
@MSK; Pamuk ellerin cebe gitsin
Merhabalar güzel düşünce
2 kişiye toplam 200₺ yardımda bulunacağım.
Günaydın Hayırlı Ramazanlar.
Bende 2 kardeşime 100₺ yardımda bulunabilirim.
@Peder;ilgi ve alakana çok teşekkür ederim
çok güzel düşünce
@Rex; teşekkür ettim etiket için, bende bu hafta bir konu açıp 1000 tl hediye edeceğim inşallah
Ben de 2 kisiye 150'er tl yardim etmek istiyorum ama gercekten yardima ihtiyaci olanlar olsun.
Parali uyeliklere 1000 liradan fazla verip burda "ihtiyacim" var diyenler gelsin lutfen
5 kişiye toplam 500 tl de benden olsun.
@Peder; hocam belirleyin kişileri benle iletişime geçsin halledelim

Arkadaşlar lütfen özelden iletişime geçmeyin.
@Peder; hocamın ilettiği kişilerle iletişime geçeceğim.