1- Hocam ben geçen yıl Bir almanın 1910 yılında yapılmış binasında 2 oda ev kiralamak İçin randevuya maaş lohn görürdüm.
Alman Adam Türk müsün dedi evet deyince, Bakın bu benim için önemli, maaş filan ne alıyorsunuz umrumda değil. Eğer Erdoğanı destekliyorsanız lütfen benim evimde oturmayın dürüst olun dedi. Şimdi bu ne ?
2- yine bir Alman kadının işini yaptık iş bitti kadının küveti çizilmiş diye defolun ülkenize kara kafalı Erdoğanın köpekleri dedi bu ne? Bizim şef Türk ama vatandaş, o da bende Almanım deyince siz kara kafslısınız defolun dedi. Bu ne ?
3- yine bindiğim bir Tramvayda eşarplı bir Türk kızına oradan kalk sen bir or
sun burası benim ülkem ben ayakta gidemem diyeni mi görmedim?
4- Palyaço elbisesi giyip sabah 5de işe giden kapalı kadınların kafasını gözünü kıran ve kadınların sokağa çıkamadığı mahallede de oturdum
5- iş arkadaşım Macar, Viyanada patlama olunca bana hepiniz teröristsiniz deyip birbirimize girdiğimizi mi diyetim? Daha saymamı istiyorsan
6- yol kenarında tabelalarda kapalı kadınlara kara koyun resmî çizip islam stop yazan devlet adamları var bu ne? Sen Türkiye Tarihinde hükümetlerin hiçbirinin HESİTİYANLIK STOP tabelası astığını görsün mü?
7 yıl İsviçrede kaldım. Oradan bir iki olay anlatırım ama olmaz biraz siyasi konular.
Hocam böyle olaylar her yerde oluyor biraz şansızlık meselesi Türkiye de de açık giyinen kızlara yaşlı amcalar teyzeler o*spu diyor aşağlıyor onlarca kez şahit oldum , kanı bozuk insanlar her yerde.
Dediğim gibi biraz şans meselesi