Bİrkaç ay önce yapıp güzel kar elde ettiğim bir iş vardı dün tekrar denedim 3000 dolar gibi bir yatırım yaptım ve battım, bu paramın tamamı değil ama bu yöntemden çok para kazanmıştım zamanım olursa tekrar yapıcaktım buldum da fakat bugün yaptığımda mümkün olmadığını farkettim.
Beni idare edicek para var ama giderlerimden fazla. Bakmam gereken aile bireylerim var yaşım elbet bir küçük tek yaşıyorum çok mutsuzum siz böyle bir durum yaşadınız mı? yaşadıysanız nasıl üstesinden geldiniz lütfen bana akıl verin.
Edit: geçmişte yaptığım hiçbir iş getiri getirecek gibi değil sadece kriptodan aylık bi %10-15 gibi bir kazancım var ama dediğim gibi giderleri karşılamıyor
nasreddin hoca olsa "kazanın doğurduğuna inanıyorsun da öldüğüne niye inanmıyorsun" derdi.
Riske attığınız para askeri ücretli bir çalışanın 10 aylık maaşı. Bu kadar parayı riske atabiliyorsanız bence üzilmenize gerek yok.