Merhaba,
yanlışıkla kullanıcılar kısmındaki useri bir yere taşıdım. Ardından bilgisayarı kapatıp açıldı ve kullanıcım tamamen 2018'di halini aldı. Şu an dosyalara erişimim var ancak kullanıcı 0'dan kurulmuş gibi.

Acaba geri nasıl yüklerim ?