Ona bakarsan amedspor bursasporla oynadiginda herkesin elinde turk bayragi ve ölürüm turkiye sarkisi denildingdede acaba siz ne tepki verdiniz? Sonuçta amed sporda turkiye cumhriyeti topraklari içerisinde turkiye cumhuriyetine bagli bir takim o maci izleyenler saanacaki turkeyinin iki takmi degilde baska ülkeden gelen bir takimla oynaniyor sanacaklar simdi bazilari yazacaki turk bayrağı saliyorlar diye zoruna mi giti diye onlarada bu cvp verim ay yıldız bayragi namusumuz gibi gorur dalgalandigi heryerdede seref duyarız ama irkcligin hersekline karşıyım ve irkci olan her insandanda nefret ederim.
Bakın ne güzel, Türk bayraklarından mı rahatsız oldunuz ? Ölürüm Türkiyem Şarkısından mı ? Sahaya inip sporcularını dövdüler ? Ben amed sporlu biri olsaydım. Bu ülkenin bir ferdi olarak onlarla birlikte ölürüm Türkiyem sarkısını söylerdim. "Ölürüm Türklük için" değil şarkı "ölürüm Türkiyem", Bu şarkı ve Türk bayrakları neden bu ülkenin vatandaşını rahatsız etsin. Rahatsız oluyorsa sorun asıl. Rovanş macında Diyarbakırda Kürtçe ölürüm Türkiyem ile karşılardım takımı. Ne de güzel olurdu. Asıl ırkçı kim hocam ?