cagataysahin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sadece parası değil, ben iktisat okuyorum ve seviyorum bölümümü. İktisat ile alakalı yapabileceğim işler arasından parası için seçtim yani. Bilgiye yönel diyorsun da bankacılığı vadeli hesap açmaktan ibaret sandın herhalde. Yönelmemi istediğin işler için teşekkür ederim, şuanda temel düzeyde kurgu yapıp para kazanıyorum belki daha da uzmanlaşabilirim.
Meslek lisesini Muhasebe ve finansman okudum üniversite turizm okudum ve Lisedeki arkadaşlarımın yarısı üniversitede bankacılık okudu. konuya çok fazla olmasada hakimin, bankacılığı kesinlikle küçümsemedim yanlış anlaşılmak istemem. Ülkemizde bankacıyı geçtim güvenliği torpil ile alıyorlar. Okulun bitip iş başlamayı beklemektense şimdiden gelişime yoğunlaşırdım. Kurgu bilgimi geliştirirdim, iktisat okuduğunuz için bunla ilgili makale yazabilirsiniz sonra Google translate ile bunu çevirip tüm dillerde yayınlayın şimdiden orası sizin CVnize girer. Amacım okuduğunuz veya seçmek istediğiniz bölümü kötülemek veya alaylamak değil sadece fikir vermek için ve yardımcı olmak için yazıyorum. Yanlış anlaşıldı isem kusura bakmayın lütfen