onlinecihan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mauser konuyu biliyorum sahada üç beş tane cahil insanın fenerbahçeli oyuncalara şiddet göstermesi bunu alen açık diyorum zaten daha nasıl dile getireyim? Yanlış bu olmaması gereken birşey.. Bu cahillikleri yapanlarla tüm halkı bir tutmak doğrumu sence? Saldırana daha nasış tepki verelim ? Cahillik cahillik cahillik tir bu başka açıklaması yok olamaz.. Benim tepki gösgerdiğim nokta ise bu üç beştane cahile tepki göstermeniz gereken yerde sizler kalkıp tüm bölge halkını herkesi katarak sanki herkes birmiş gibi üslupsuzca yorumlar yazıp herkesi aynı görmeniz.. Bizler aynı değiliz ben nasıl bugün buna bağırıp hepimize tepki gösteriyorsam aynı şey senin başına gelse bunada ben tepki gösteririm.. Benim bölgemden giri haksız suçsuz yere sana böyle ithamde bulunsa buna gönlüm razı olmaz asla.. Her insanın bir olmadığını anlayın
Daha hala üç beş cahilin yaptığı diye olayı geçiştirip, "ne olacak bundan" kıvamına getiryorsunuz. Yani diyorsunuz ki adamlar trübinden attıkları onca şey, bin anda gökten indi. Bunun için özel olarak hazırlık yapılmadı. Yabancı cisimler içeriye gizlice sokulmadı. Herşey doğal akışında gelişti öyle mi ? Siz bize saldırı olduğunda böyle geçiştirip hafifletirseniz. İnsanları sizin hakkınızda ırkçı düşüncelere itersiniz.