Hocam eyvallah haklısın da senin yaptığının da bir farkının olduğunu düşünmüyorum açıkçası.
Burası ticaret forumu diyorsun, üzerine şikayetçi olduğunu diğer konuda belirtmene rağmen tekrar konu açıp kendince bu fikirdekilere aba altından sopa gösteriyorsun. E haliyle sana sorarlar bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?
Yukarıdaki bir arkadaş gayet net söylemiş. Amed SK'nın ilk eylemi değil. Ben seni yıllardır tanırım bu forumda. İstiklal Marşı'nı yuhaladığında, oyuncularının terör yanlısı hareketler yaptığında ya da saha içerisinde şiddete başvurduğunda kınadığını görmedim. Ama bir üye kendince densizlik etmiştir hemen atlıyorsun. Bu, bu konu bazında değil daha önceki olaylarda da öylesin.
Bir taraf malum ırk diyerek kendi milliyetçiliğini yaparken, sen de malum ırk diyemezsin diyerek her olayda mağdurmuş gibi öbür tarafı savunup kendi milliyetçiliğini yapıyorsun.
Arkadaşın dediği gibi madem bu kadar hassassınız ayrıştırma hususunda. O halde her olaya objektif yorum yapın ki göze çarpmayın.
Kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Ben kendimi Türk milliyetçisi olarak tanımlarım ve bunu söylemekten hiçbir zaman gocunmadım, saklanmadım. Sana da tavsiyem Kürt milliyetçisi olduğunu açık açık söyle ki konularda tepkini net koy. Açık açık söylemediğin zaman sorarlar sana hocam diğer konularda da bu kadar hassas mıydın diye.
Konuya gelecek olursak, arkadaş bir densizlik etmiş. Diğer konuda da yazmıştım bunu ırksal olaya düşürmeden, spor adı altında şiddete başvuran kimse araştırmalı ve kasten adam yaralama/öldürme suçlarından yargılanmalı. Spor adı altında böyle saçma sapan şeyler yapılmamalı. Kulübün de lisansı iptal edilmeli ki Diyarbakır'da ya da Aydın'da nerede olursa olsun spor adı altında şiddet gösterebileceğini sanan herkese ders olsun.