Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Irkçılık yapılmaması gerektiğinde hem fikirim. Aynı hassasiyyeti Türk`lere karşı ırkçılık yapanlarada göstereceğinizi umuyorum. Ayrıca amed spor denilen terör örgütü, geçmişte istiklal marşını yuhlamış, sahaya bıçakla girmiş bir yapıdır. İstiklal marşı yuhlandığında verdiğiniz tepkiyi çok merak ediyorum. Bizimle paylaşır mısınız ? Hepimizin marşı olan bir marşa yuh çekenler hakkında da avukatınıza başvurmuşsunuzdur umarım. Sadece bir millete hakaret edildiğinde harekete geçip, diğerine göz yummamışsınızdır. Sonuçta istiklal marşı hepimizin.
Konunuza yazacaktım ama az evel beni engellediğiniz için malesef yazamadım. Şimdi engelimi kaldırıp konuma yazma gereğinde bulunmuşsunuz.. Sırf konuma cevap yazıp provake etmek için engelimi neden kaldırdınız halen onuda anlamadım.. Yaşınız gereği kendinizi bu konularda geliştirmeniz gereğini düşünüyorum üç beş tane cahilin yaptığını tüm millete yükleyip mal etmek olmaz yakışmaz..

Sizin bu mesajlarınız halkı kin öfke ve kutuplaştırmak dışında başka birşey değildir.. Aynı hassasiyete gelince burada şuan bize yapılan ırkçı sözlere karşı tepki veriyorsam bir başka insana yapılsada aynı tepkiyi veririm. Üç beş tane cahilin sahada yaptıgını herkese mal etmek sadece ortalığı karıştırmaktır.

O kadar çok kendinizi bilemişsiniz ki herkesi her insanı aynı sanıyorsunuz.. 5 parmağın beşide birmidir? Her kökende her yerde iyiler ve kötüler vardır.. Siz kalkıp bizim gibi tepki gösteren iyileride kötülerle bir tutarsanız bu yanlış olur