Merhaba arkadaşlar.
SMM Panellerinin yapısı nedeniyle yaşattığı çok fazla problem var bunu müşteri tarafı da satıcı tarafı da gayet iyi biliyor.
Aslında iki tarafında yapabileceği bir şey yok çünkü mevcut iş modeli hem satıcıya hem de alıcıya hizmeti detaylı olarak kontrol etme imkanı sunmuyor.
Bende problemleri çözebilmek için bir süre araştırma yaptım, iki hafta sonra forumda premium üyeliği alıp ticari konuyu açacağım Allahın izniyle.

Satışa başlamadan önce sizden fikir almak istiyorum.

Gerçekten yarar sağlamalı!
Nereden alırsanız alın çekiliş, bot, organik (yine bot), görev sistemi ile fark etmeksizin ortaya bir problem çıkıyor. Süreklilik yok.
  • Takipçiler geri düşebilir
  • Takipçiler düşer daha sonrasında bir süre telafi edilir ancak birileri hesabı sürekli takipten çıktığı için hesabınız kötü etkilenir, kurumsal kimliğiniz zedelenir.
  • Aldığınız takipçiler etkileşimde bulunmazlar. Hayalet takipçi sayısı yoğunlaştıkça etkileşim oranlarınız dibi görmeye başlar.
  • 3-5 Takipçisi olup, binlerce hesabı takip eden sözde organik hesaplar, tüm kurumsal kimliğinizi alıp götürür.
  • Reklam hedef kitle ayarlarının bozulması
Instagram yukarıda saydığım şeyleri sevmez. Biz ise sorunu aşağıda ki maddeleri uygulayarak çözdüğümüze inanıyoruz.
  • Gönderdiğimiz hesapları düzenli olarak kontrol ediyoruz.
  • Her hesabın kaç kişiyi takip edebileceği belli en fazla var olan takipçi sayısından 30 hesap fazla kişiyi takip edebilir.
  • Bir kere aldığınızda 14 gün boyunca hizmet alırsınız.
  • Sadece ana sayfaya düşen hikaye ve gönderileriniz ile etkileşime girilir.
  • Storyler izlenir, videolar görüntülenir, gönderiler beğenilir. (Sadece anasayfadan)
  • Kampanyanızı başlattığınız anda sizi takip etmesi için gönderdiğimiz kullanıcıları görebilirsiniz, beğenmediğiniz kullanıcılar için geri bildirim alarak durumu düzeltebiliriz.
  • Hangi hesabınıza, kampanyanızda bulunan hangi kullanıcı ne işlem yapmış canlı canlı görürsünüz. Ben attım oldu bitti yok! Hizmeti aldığınızı gerçekten bileceksiniz.
  • Hesabınızı gizliden çıkarmak zorunda değilsiniz.
Sağlayıcı ile görüşüyoruz, iade yapamayız, ben gönderdim düşüş olabilir açıklamaya yazdım ben banane! gibi cümleleri bizden duymanız mümkün değil. Kime ne verdik ne aldık her şeyi görebiliyoruz, sorun varsa gerçekten çözeriz.

Arkadaşlar görüşlerinizi gerçekten merak ediyoruz, ayrıca 2 hafta içinde ticari konumuzu açıp satışa başlamayı hedeflemekteyiz. Eğer ilk elden ücretsiz olarak denemek isteyen varsa bana pm gönderip kendisini test listesine aldırabilir. 30TL ücretsiz bakiye tanımlayacağız.

Merak ettiklerinizi sormaktan çekinmeyin, sevgilerle.