pinbtc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
iyiyim teşekkür ederim siz nasılsınız?

bu tarz yorumlar, propaganda yorumlarıdır. ortalığı kışkırtır. neden?

çünkü, konu siz değilsiniz. sizi ilgilendiren bir şey yok. konu başlığı ortada.

şöyle düşün.

bir satanistim ve cami önüne geldim. yanlıştasınız, şeytana tapmalısınız dedim. ne düşünürsün? normal mi karşılarsın? bence karşılamazsın.

o yüzden, inancına saygı duyulsun istiyorsan başkalarının düşüncelerine saygı göstermeyi de öğrenmen gerekiyor. bu konu senin kendi din propagandanı yapman için açılmadı. senin özelinde konuşulan bir konu yoksa, müdahale etme dostum. senin gibileri gördükçe insanlar inancından soğuyor emin ol. allahın umarım seni affeder ama ben etmem. aklı başında kimse de etmez.

şu sıra sadece bombcrypto odaklıyım diğer projeleri araştırmıyorum

3. gözler, dışardan izleyip kendi muhakemelerini yapar. herkes kendi karakterini ortaya koyar, sorun değil. her türlü tartışmaya girerim problem etmem.

yorumlayamam, kendi bilecekleri iş. içleri rahatsa ne mutlu onlara ^^

sorulacak bir şey yoksa yorum yapmana gerek yok zira konu soru sormak isteyenler için açıldı. tarikatçı "üstad(!)" ağabeylerinle başbaşa güzel günler dilerim.

iyiyim, siz?

Ne alaka şimdi ben sana saygı duymuyorum mu dedim neye inanırsan ınanabılırsın saygı duyarım senın tercıhın senın kararın ben sana musluman ol ol dıye dırettım sanki sadece zamanında müslümandın demek ki inançsızım suan dedınya hani o yüzden bende dedim Allah affedendir inancın azda olsa kaldıysa yitirme. Sonda yazdığım ise "İnneddine İndallahil İslam. " Allah katında din islamdır. demek yani inancım bu sadece önerebilirim seni zorlayamam kimse zorlayamaz.

Yoksa ben sana aksi ters yada propagandalık birsey soylemedım dostum. Aklı başında olanda zaten yazdığımı anlar kimsenin dinden soğuduğu yok yorumumu görüp.

Neyse sağlıcakla kal haklısın diyim ben sana ne diyim başka zaten.