FiKRAL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
nasılsınız haliniz hatrınız iyimi
iyiyim teşekkür ederim siz nasılsınız?

Rex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Oruçlu oruçlu konuyu konudum Allah affedendir siz siz olun inancınızı yitirmeyin.
İnneddine İndallahil İslam.
bu tarz yorumlar, propaganda yorumlarıdır. ortalığı kışkırtır. neden?

çünkü, konu siz değilsiniz. sizi ilgilendiren bir şey yok. konu başlığı ortada.

şöyle düşün.

bir satanistim ve cami önüne geldim. yanlıştasınız, şeytana tapmalısınız dedim. ne düşünürsün? normal mi karşılarsın? bence karşılamazsın.

o yüzden, inancına saygı duyulsun istiyorsan başkalarının düşüncelerine saygı göstermeyi de öğrenmen gerekiyor. bu konu senin kendi din propagandanı yapman için açılmadı. senin özelinde konuşulan bir konu yoksa, müdahale etme dostum. senin gibileri gördükçe insanlar inancından soğuyor emin ol.

julyo_s adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
holo ne olur cevaplar mısın sert bir düşüş bekliyormusun?
şu sıra sadece bombcrypto odaklıyım diğer projeleri araştırmıyorum

GencFoby adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bu ülke'de hiçbir zaman siyaset ve din üzerinden muhabbet, tartışma, sohbet vs edilmez ve edilmemeli. görüşün inanışın ya da düşündüğün ne olursa olsun karşı taraf hiçbir şekilde saygı duymuyor ve sığ bir düşünce oluyor.. büyük ihtimalle konuya siyasal islamcılar saldıracaktır.
3. gözler, dışardan izleyip kendi muhakemelerini yapar. herkes kendi karakterini ortaya koyar, sorun değil. her türlü tartışmaya girerim problem etmem.

korgeneral6 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam 11 ay boyunca tüm Zināları yapıp aklınıza gelebilecek tüm kötülükleri yaptıktan sonra oruç tutup neyse ben oruç tutayım da allah günahlarımı affeder şeklinde yaşayan kişileri yorumlar mısınız?
yorumlayamam, kendi bilecekleri iş. içleri rahatsa ne mutlu onlara ^^

ayintap27 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sonuç olarak hepimiz insanız, bu konuda sorulacak bir şey yok, herkesin inancı kendinedir..
sorulacak bir şey yoksa yorum yapmana gerek yok zira konu soru sormak isteyenler için açıldı. tarikatçı "üstad(!)" ağabeylerinle başbaşa güzel günler dilerim.

Peace adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nasılsınız?
iyiyim, siz?