arpej adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynen o zaman Ukrayna misal dün Rusya topraklarına girip Rusya helikopterlerini vurdu ve binlerce Rusya askeri öldü ölmeye devam ediyor Rusya hemizet mi yaşamış oluyor şimdi. Bu operasyonlar son derece başarılı bir şekilde gerçekleştirildi. Onlar yapılmasaydı şimdi güney sınırı teröristlerin fink attığı yer olacaktı. Gerçi senin benim için konuşmak biraz rahat ama güneyde hergün başına bomba düşen halk için yapılması elzem bir operasyondu.
Benim mesajımda operasyon yapılmamalı mıydı yazıyor? Ben yapılış stratejisinin yanlış olduğunu yazmışım. 2 ülkenin savaşını kıyaslamak ayrı bir olay zaten. Senin karşında ordu yok. Düzensiz bir ordu bile diyemeyeceğin parazit sürüsü. Benim için konuşmak rahat değil. Ben güneydoğu anadolu bölgesinde büyüdüm. 2002 senesinde Ankara'ya geldim. Oranın en kötü dönemlerinde orada çocuktum ben. O zaman evimize gidip gelen astsubay, subay, abi, amca dediğim bir çok kişi ya şehit yaz gazi. Ben militarist bir Türkçü'yüm benim gözümde TSK orayı kayıpsız, böcek gibi ezebilecek bir güçteydi ama olmadı. Siz askeri operasyonu siyasi propoganda olarak dinleyip ona göre cevap yazıyorsunuz. Çevrenizde ulaşabileceğiniz asker kökenli veya asker birisi varsa kahve eşliğinde kendisiyle tartışın. ne oldu ve ne olması gerekiyordu. Daha fazla uzatmıycam.