Kişisel bilgilerimi istiyor bu kişi bu işte bir terslik var. Dikkat!
Türkçe Çeviri;

Sizlerle Olmaktan Mutluyum Arkadaşlar

Merhaba
Ben bekarım, hiç evlenmedim. İlişkilerin mesafe sayılmadığını anlamanı istiyorum. Merhaba,
Bana yanıt verdiğiniz için teşekkür ederim, Birleşik Krallık'tan HannahI Micheal Londra Vatandaşı ve şu anda Birleşik Krallık'taki Londra Ordusu üssünde görev yapan bir Ordu Çavuşu, ancak şu anda Suriye'de Suriye'de terörle mücadele eden Birleşmiş Milletler barış güçleriyle birlikte çalışan bir birime liderlik ediyorum. ve şu anda Suriye'de 3. Piyade Tümeni ordusunda görev yapıyor, ancak yakında ülkeme döneceğim. 31 yaşındayım ve Müslümanım ama tüm dinlere saygı duyuyorum. Hayattaki küçük şeyleri takdir etmeyi seviyorum. Sizinle çok güçlü bir ilişkiye başlamak istediğim için sizinle iletişime geçtim ve sizinle olan ilişkim hayatımızda birçok büyük değişiklik getirecek.
ve yaş, belki arkadaş olarak başlayabiliriz veya acil yardımla yatırım yapmam gereken fonlarımla iş ortaklarına gidebiliriz.

Sizden okuduğuma gerçekten memnun oldum ve şu anki haliyle Suriye biraz sakin ve geçen hafta NATO tanklarına bombalı patlayıcı saldırıları olması dışında eskisi kadar çok çatışma yok. Sevgili, bir sonraki postamda sizinle paylaşacak çok önemli bir şeyim olduğu için sizinle iletişim kurmak için nedenlerim var.

Mesleğiniz, ülkeniz, yaşınız, medeni durumunuz ve dini inançlarınız gibi biraz kendinizden bahsederseniz çok sevinirim. Son fotoğraflarınızı da görmek isterim.