Öncelikle geçmiş olsun, farklı numara ile sizin hattınız üzerinde turkcell müşteri hizmetlerinden işlem yaptırma durumunu şöyle izah edeyim. Bireysel hatlarda durumun aynı olduğunu bilmiyordum ama kurumsal hatlarda aynen böyle.

Örnek olarak bende 1 adet imza yetkilisi olduğum şirket hattı, 1 adet de operatörde işlem yapmaya yetkili olduğum şirket hattı var. (2 farklı şirket) Ben işlem yapmaya yetkili olduğum hat üzerinden arama yapıp diğer tüm numaralar için işlem yaptırabiliyorum. Aynı şey imza yetkilisi olduğum için de geçerli.

Ayrıca, farklı bir numaradan arayıp kendime tahsis edilen hatlar için de işlem yaptırabiliyorum, bunun için şirketin güvenlik sorularını ve kendi şahsımın güvenlik sorularını doğru cevaplamam yeterli oluyor. Kişiye özel güvenlik kodu oluşturulmasından bahsetmişsiniz ama bence o da aşılabilir, sizi bir alışveriş işi için tanıyıp güvenlik sorularını aşabilenler onu da aşabilir. Burada bence yanlış olan kısım, bu görüşmeler için ana numaraya mesaj gönderip doğrulama yapılmalı.

Bir de aynı durum vodafone için de geçerli.