40 yaşına nasıl geldin? Asgari ücret 900 lira iken 15 bine aldığın arabayı, şimdiki gençler kaça alıyor? Üniversite okuyup, üstüne yüksek lisans yapan, 2 dil bilen gençler nasıl olurda fiziksel olarak yorulur? Çalışmak değil insani şartlarda çalışmak herkesin hakkı! Elimizi hangi taşın altına koyalım? IBAN gönder istersen. Fransa'da geçen sene aldığım 12 euroluk antirikotu bu sene 14,25 ödedim. Sence de covid, savaş gibi durumlar için makul bir zam değil mi?
"Yirmi yaşında istek, otuz yaşında zeka, kırk yaşında akıl önemlidir." Benjamin Franklin
- 20 yıl almanyada yaşadım orada doğdum büyüdüm, 20 yıldır da Türkiye'deyim. Bu şekilde 40 yaşıma kadar geldim. Sana bugünlere nasıl geldiğini sormicam. İlgilenmiyorum.
- Biraz sakin ol. Ben fikirlerimi yazdım. Elimden geldiğince de objektif yazdım. Bizim sorunumuz para mara değil. Bizinm sorunumuz ne biliyormusun? Benciliz, saygı maygı yok, sevgi yok. Bunlar olmadan ekonomi Kanada gibi olsa boş

Fikirlerime saygı duymadığın için teşekkür ederim . Ben senin fikirlerin e saygı duyuyorum kardeşim . Kendine iyi bak
Ben de yazımın finalini senin yaptığın gibi alıntı bi sözle bitireyim
Saygı ve sevgi büyüklerle küçükler arasındaki uçurumu yok eden bir köprüdür. Kendinden büyüğe saygı göstermeli, kendinden küçüğe ise şefkat. - Yusuf Has Hacib.