hayırlı ve hepsi tamamen yerleşen saçlar olsun. kaç greft ektirdiniz ve kaça mal oldu.hangi klinik veya hastahane. arkadaşın saçı tamama yakın kel değil,bu ektirme bile yetebilir. ama çok sık istiyorsa tabiki ikinci bir ekme gerekebilir. bence gerekmiyecek gibi duruyor. kişinin kafa yapısına göre genelde saç çizgisi belirlenir,yada 1 seans ekilecekse en önemli alanlar tercih edilir.
çizim simetri olarak güzel iş çıkarmış yapan kişi.umarım kökleme yerleştirme işinide iyi yapmıştır. çok güzel bir saç olacak gibime geliyor. hayırlı oslın
Hocam 6.200 greft aldılar. Normalde 5 bin cok iyidir ama benim ense bolgesi baya yogundu. İkinci ekime gerek kalmadı. Aynen dediginiz gibi onden arkaya dogru yogunlugu oranladılar. Cizim aslinda simetri degil bilerek. Tamamen simetrik olursa dogal olmuyor. Sağ kisim az dahs ustten cizdi. Bugun son yikamaya gittigimde yikayan bayan ds bu kadar iyi tutacagini beklemiyorduk 3 5 ay sonra harika olacak yogunluk iyi tutmuş dedi. 8500 verdim. 2 kere prp de yapılacak. Biri haftaya digeri 3 ay sonra. Malatya HSN sac ekim merkezi nde yaptirdim. Okulda ayni yerde ektiren arkadaslar vardı. Onlarin saçları baya baya normal ve cok iyi duruyordu. Duyunca inanamadım ekim olduguna. Hemen o an karar verip cikista gorusmeye gittim. Ertesi sabah da ektirdim.
hayırlı olsun hocam. gayet iyi olmuş. şimdilik kellik sorunumuz yok ama uzun zamandır dökülüyor. bilmiyorum nedense kelleşme olmadı umarım olmaz birde o dert gelirse başımıza :d
Selamlar, hayırlı olsun. Saç ekimi için ne kadar ödeme yaptınız acaba?
8500 hocam
ne kadara mal oldu hocam.
8.500 lira hocam