nasirjones adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ayva tatlısını şu konuda ben önermiştim sanırım. Almanıza sevindim Lütfem projelendirin, satmayın. Web bilgim 0 olduğu için milyon TL'ler kazanabileceğim domainleri xxxx haneli komik rakamlara sattım bu zamana kadar. Siz aynı hataya düşmeyin.
Evet hocam siz önermiştiniz nasip bizeymiş projelendirmeyi düşünüyorum aklimda bir kaç proje var bunların üzerine ilerleyen zamanda nasip olursa hayata geçireceğim tesekkur ederim yorumunuz için

DartkGandalf adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gayet güzel domainler hocam. "Aklını kullanabilene" Page authority de kasarsa iyi trafik sağlayabilir. İşin uzmanlarına soruyoruz 10 binlik domain diyorlar, çıkıyor birisi 350 TL diyor onları da çok görüyoruz. Ne diyelim komik olmaya çalışıp cringe oluyorlar. Biri çıkar yine. :d

Türkiye'de ne yazık ki domain kültürü çok zayıf. En iyisi yabancı forumlarda dolar ile piyasanın altındaki değerlere satmak. Onların da satış politikası, faturalandırması nasıl olur bilmiyorum işte sorun orada. En önemli faktörün domain olduğunun farkında değiller, nichein önemini bilmiyorlar. Keşke vaktinde kendi sitelerimi güzel bir niche kelime üzerine kursaydım üç dört ayda maliyeti karşılar üzerine kar koymaya başlardım.
Dediklerinizde size hak veriyorum ülkemizde domain kültürü zayif ama son zamanlarda gelişmeye başladı gibi sanırım ayrıca evet uzmanlar 10 bin der biri çıkar 350 der ki zaten ben projelendirmeyi düşünüyorum bunari nasip olursa
Teşekkür ederim yorumunuz için