KRYPTA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
"İnsanlardan bir şey isteme ki seni sevsinler
Her şeyi Allah tan iste ki seni sevsin"
Yani diyeceğim o ki ne istiyorsan ne bekliyorsan hayattan bunu Allahtan iste. Mutlaka nasihat al hayattan, biri sana bir şey söylediğinde mutlaka dinle hayatın sana ne anlatmak istediğini anlamaya çalış. Eğer ailen sana gel derse git belki nasibin oradadır. Ne yapmak istiyorsan önce emin ol emin olmadığın işlere girme vakit kaybetme. Başarıyı bir anda bekleme sihirli değnek bekleme. Adım adım nasıl kazanabilirsin buna kafa yor. Bugün ilk iş bilgisayar alabilirsin. Borç almaktan utanma gerekirse borç al ama hayatını hayallerini erteleme. Eğer kendinde bir potansiyel görüyorsan belki sana ihtiyacı olan insanlar vardır hayatla hiç derdi olmayan sorgulamayan şahısların kazanmasındansa kendini düşün. Rekabeti kabul et yani. Karşına her zaman seni yavaşlatacak insanlar çıkacak ilk onları etkisizleştir onlardan kurtul. Son aşama olarak da hayatına olumlu katkı sunacak insanlarla iyi ilişkiler geliştir. Seni geliştirmeleri için kendini tanıt bir yazılımcı olabilir, bilgisyarcı öğretmen vs yeterki iletişime açık olsun. Diyalog kurmak günümüzde çok önemli ve başarının anahtarı sayılıyor. Ayrıca kendine dua et her zaman ki karşına iyi fırsatlar çıksın. Allahım dedim daha yirmi yaşında bunları mı düşünüyor )
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim gerçekten motive etti 😇