çizgiler net tutacak, o çizgilere riayet edecek diye bir kesinlik yok ancak geçmişteki hareketlere benzer şeyler yapma ihtimali yüksek.
bunu şuna benzetebilirim bi arkadaşınızla kavşakta araba sağa dönecek yada sola dönecek bahsine girdiniz. sizde veriler var gün içinde kaç araba sağa dönmüş kaçı sola, arkadaşınız tamamen var sayım üzerine bahse giriyor. siizn elinizdeki verilerde de 4 araçtan 1i sağa diğer 3ü sola döndüğünü gösteriyor. bir sonraki araçta siz sola oynarsanız kazanma ihtimaliniz artar ama bu demek değil ki peşpeşe 4 aracın sağa dönme ihtimali yok. belki denk gelecek sönecek ama siz verilere göre hareket ederek kazanma ihtimalini arttırıyorsunuz. yada arkadaşınız çok ballı her seferinde tutturuyor, bu da sizin verilerinizin doğruluğunu değiştirmez. ben tamamen buna benzetiyorum çizgi olayını.
Arkadaşlar şu tür konularda çizgilerin doğruluğunu tartışmayı bırakın artık, insanı gerçekten soğutuyorsunuz.
Ya okuduğunuzu anlamıyorsunuz, ya da okumuyorsunuz.
Çizgilerin doğruluğu ya da yanlışlığı değil,
bu çizgilerle ilgili benim yorumlarım bunlar, sizin kendi çizgileriniz, yorumlarınız var mı? Sorum net olarak bu. Lütfen bunu yapmayın artık.