Konu
Kararsızlık yaşamak..
01-04-2022, 14:33:03
YigitCaliskan
Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Merhabalar sevgili ağabeylerim , kardeşlerim.
İsmim Yiğit yaklaşık 2007 yılından bu yana aktif olarak bilgisayar kullanmaktayım. Bu süre zarfında oldukça iyi işler yaptığımı düşünüyorum. Örnek vermek gerekirse Youtube üzerinde 310 binlik kanalım var fakat hayat şartları yüzünden kanala video atamadım hali ile izlenmelerim vs düştü. Ayrıca kanalım oyun üzerine olduğu için artık video fikri bulamıyorum. Yaşım 27 olduğu için artık Youtube yapmak bana sağlıklı gelmiyor.. Sanki geleceği yokmuş yarınım yokmuş gibi geliyor. Fakat bu süre zarfında kendimi geliştirmeye devam ettim. Photoshop ve Video montaj konusunda iyi seviyelere geldiğimi düşünüyorum. Ancak özgüven konusunda sanki problemler yaşıyorum. Kız arkadaşım grafik tasarım bitirdi ve acaba R10 ailesinde Grafik tasarım işlerine girsek nasıl olur diye hep düşünüyorum. Aşağıya bazı çalışmalarımı atacağım sizce Grafik Tasarım konusuna girsem mi ? Yorumlarınızı beklemekteyim.
Diğer sorum ise..
Oyun oynamak benim için gerçekten bir bağımlılık.. Kafam bir süre sonra yine oyunlara kayıyor. Bu süre zarfında eğer Grafik Tasarım işlerinde başarılı olursam bütün sistemimi satıp Macbook PRO veya Air almayı düşünüyorum. Sebebi ise oyunlardan tamamen sıyrılıp işlerime odaklanmak. Şuan ki sistem gerçekten iyi fakat amacım sistemi satıp Mac ailesine geçmek..
Kısaca Mac olduğu için oyun oynayamayacağım haliyle işlerime yoğunlaşacağım gibi psikoloji yapmayı düşünüyorum.
Çok kararsızım. Ne yapacağımı inanın bilmiyorum.. Bu konuda yorumlarınız bekliyor olacağım.
Sevgiler.
Tasarım Çalışmalarım ;
LOGO ÇALIŞMAM
NFT KOLEKSİYON ÇALIŞMAM
POP ART ÇİZİM
ÇALIŞMAM
SLIDER ÇALIŞMAM
INSTAGRAM POST ÇALIŞMAM