Üstüne biraz daha koyun eski kasa Auris alın derim.
Üzerine ekleyecek param yok malesef
İkisinden biriyse yeşil olan hiç gözüme güzel gelmedi, yorulmuş hor kullanılmış bir araç gibi duruyor.
1.2 çeker mi çekmez mi araçtan araca çok fark ediyor bu durum.
Bugün gidip bakacağım bakalım ne olacak
1.2 uzun yol yapıyorsan seni yorar şehir içi iyi olur ama dizel olan daha avantajlı, şunu da ekleyeyim renk sıkıntı çıkarabilir kererme vs konusunda renk tercihin beyaz olmali
Renk konusunda beya gri ve siyah görmekten bıktım açıkçası renk konusunda takıntım yok
1.5 altı araç almayın. Az yakar diye alıyorsunuz 1.5 1.6 araçlardan çok yakıyor ve sizi çok yoruyor sürüş olarak
Anladım
toyotadan şaşmamak lazım gaz benzin mazot boyle olmadan önce umursamıyorduk ama halkı pert ettikleri için şimdi nekadar buyuk bır yanlış yaptıgımızı acı acı anlıyoruz az yakan araba almak lazım sorunsuz sorun cıkarmayacak araba almak lazım
toyotalar hem çok az yakar hemde çok kaçar hemde yağını suyunu koy bin
yok şu alarm ı yok bu alarmı pek de rastlayacagınızı sanmıyorum
hondalar ada sorunsuz dıyorlar
Toyota alacak imkanım yok olsa hiç düşünmem
O çekmez bu çekmez diyenlere aldırış etmeyin, aynı aracın 1.0 motoru komşumda, 1.4 motoru bende var, komşunun aracı ok gibi uzuyor, benimkini arkadan iteklemek gerek o hıza erişmesi için. Deneme sürüşü yaparak alman daha sağlıklı olur.
Bı dediğinizde mantıklı dediğiniz gibi deneyip tecrübe edinmek daha sağlıklı olur