Ortalamayı düşürmeniz iyi olmuş ama keşke stake bozmasaydınız en azından APY kazancı devam ederdi.
Mayıs ayında ciddi bir miktar daha dolaşıma girecek o yüzden fiyatı bu kadar düştü ama tabi ki ekibin yaptığı saçmalıklar fiyatın düşmesinde daha büyük etken oluyor.
Dediğiniz gibi Al-Sat tokeni olmadığı için teknik analiz falan işlemiyor bu token hakkında. Sabırla takip etmenizi öneririm bu saatten sonra yapılacak çok birşeyiniz yok. Piyasalar biraz toparlarsa ve 1-2 düzgün satış yaparlarsa fiyatı yine toparlar diye düşünüyorum.
İyi tarafından bakarsanız 18$ fiyat ile alan da bir çoğunluk var. Sizin ortalamanız yine iyi durumda, şuan 2x yaptığında maliyetinizi kurtarmış oluyorsunuz.
Stake bozduğumda APYden kazandığım Xavalar sıfırlandı ve hesabıma gelmedi. Sanırım önce APYden kazandıklarımı hasat yapmalıydım. Ama yinede bu adil olmadı. Birde 1300 Civarı Xava büyüklüğüne haftada 1Xava zar zor vermesi pekte karlı gelmedi. Metamask *************** kurbanı olmaktanda çok korktuğum için stake bozup borsaya aktardım.
Biraz daha bekleyeceğim yine hareket olmazsa xavayı al sat yaparak toparlamaya çalışacağım. Çünkü gün içerisinde 0,50 cent oynaklığı var.
Ekibin yaptığı saçmalıklar konusuna kesinlikle katılıyorum. Güzelim platformu mahvettiler. 21 Nisanda yeni bir proje haberleri mevcut pek bi umutlular.
Beklemekten başka çare yok sanırım bakalım görelim iflasmı edeceğiz parayı kurtaracakmıyız